Revistă de înnodat sinapse

Gala extraordinară a dansului: Răzvan Mazilu&Friends

Păstrându-și bunul obicei de a acorda atenția cuvenită fenomenului, Teatrul Odeon va sărbători Ziua Mondială a Dansului printr-un eveniment de cea mai mare anvergură: Gala extraordinară Răzvan Mazilu&Friends ce va avea loc în zilele de 29 și 30 aprilie, de la ora 19.00, în sala Majestic.

afis

Pe Răzvan Mazilu l-am aplaudat – în calitate de coregraf, regizor, dansator – în spectacole de neuitat ale Teatrului Odeon: ”Block Bach”, ”Portretul lui Dorian Gray”, ”Un tango mas”, ”Îngerul Albastru”, ”Vorbește-mi ca ploaia și lasă-mă să te ascult”. În ultimul timp a fost destul de scump la vedere, cu atât mai mare este bucuria de a-l revedea împreună cu toți prietenii săi pe care îi va invita pe scenă. Își vor da concursul alături de Răzvan Mazilu: Monica Petrică, Judith State, Ioana Marchidan, Vanda Ștefănescu, Arcadie Rusu, Silviu Daniel Mititelu, Clubul Tango Tangent și elevi ai Liceului de Coregrafie Floria Capsali din București. Vom putea savura cele mai frumoase momente din spectacolele ”Block Bach”, ”Depeche Dance”, ”Șaraiman”, ”Nesomn”, ”Sell Me” precum și creații originale, prezentate în premieră.

Punctul culminant al spectacolului realizat de Răzvan Mazilu îl constituie momentele din musicalul ”West Side Story – Manifestul unei generații” (o producție a Festivalului Național de Teatru, a cărei premieră a avut loc anul trecut, pe scena Odeonului).

Roland Ersa

Leave a Reply

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS