Revistă de înnodat sinapse

Gala HOP, la final de “șantier”

S-a stabilit tema de anul acesta, s-au ținut preselecțiile, s-a făcut lista cu participanți, s-a stabilit juriul, la Costinești totul e pregătit, așa că, peste patru zile, încep ”ostilitățile” pe scena Galei Tânărului Actor, alintată HOP, că doar proaspeții sosiți în luminile rampei au de trecut hop după hop până la marea consacrare. Ca să nu mai lungim vorba, iată noutățile primite de la UNITER, tatăl și mama prestigiosului eveniment:

Radu Iacoban și Tudor Aaron Istodor, din nou pe scena Galei HOP

tudor si radu

Spectacolul invitat anul acesta în afara competiției HOP este „Carpathian Garden”, un pamflet social de Radu Iacoban. Cu: Tudor Aaron Istodor și Radu Iacoban. Scenografie: Irina Moscu. Video & Sound design: Dan Ionescu. Costume: Sarto MadeToMeasure.

O comedie socială aspră, care prezintă în 80 de minute moravuri urbane arhicunoscute și personaje din viața reală.

Interpreții sunt doi tineri actori cunoscuți, care au trecut prin emoțiile competiției la Gala HOP. Radu Iacoban a câștigat în 2007 premiul pentru Cel mai bun actor și premiul publicului, iar Tudor Aaron Istodor a fost recompensat de juriu cu premiul „Sică Alexandrescu”, în 2010.

Spectacolul va fi prezentat publicului HOP, vineri, 11 septembrie, la ora 19.00, înainte de momentul mult așteptat, festivitatea de decernare a premiilor!

HOPLASH

Pe cât de DADA, pe atât de amuzantă și explozivă va fi anul acesta Gala HOP. La asta lucrează și actorul Alex Bogdan. Prezentatorul celor 27 de concurenți ne dezvăluie acum doar o mostră (FOTO!) din ceea ce se numeste HOPLASH. Restul, vom afla la Costinești.

HOPLASH

 

Între 8 și 11 septembrie, pe site-ul www.uniter.ro competiția va fi transmisă live. Nu uitați să votați actorii preferați!

https://www.facebook.com/UNITERoficial?ref=hl

https://www.youtube.com/watch?v=gr-VnWw1n2g&index=1&list=PL6ms9o7jhmuV8iWCqsWto7RCPdt8JJ4i2

Vă recomandăm premiera documentarului produs de Casa de Producție TVR, “Fenomenul HOP”.  Sâmbătă, 5 septembrie, ora 11.00, pe TVR2 și TVRHD.

Ce ar mai fi de adăugat? Am fost și noi la câteva ediții și e cert: atâta prospețime, imaginație, nerv, talent, curaj, nebunie, haz la un loc, anevoie se mai poate găsi!

 

 

Leave a Reply

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS